New Cool Collective in park landgoed Avegoor Ellecom

ELLECOM – In de serie zomerconcerten op landgoed Avegoor te Ellecom verzorgt New Cool Collective een optreden. Het concert begint om 20.30u.

Soul, Jazz, Latin en ‘Flavours Nineties Vibe’, dat is New Cool Collective, in 1993 geformeerd door saxofonist Benjamin Herman, enkele malen ‘de best geklede man van Nederland’. Al bijna 20 jaar speelt de zevenmans formatie de sterren van de hemel met hun opzwepende,  energieke en gelaagde muziek. 
New Cool Collective is inmiddels niet meer weg te denken uit de clubs en festivals in Nederland en daar buiten. En ze worden nog steeds alleen maar beter, veelzijdiger, strakker en nog meer op elkaar ingespeeld. De formatie won een Edison, de Heineken Crossover Music Award en de Gouden Notenkraker. Ze toerden door Engeland, Duitsland, de Benelux, Afrika, Canada, Rusland en Japan. Niet alleen in de hipste jazzclubs, maar ook op grote rock- en popfestivals zoals het Roskilde Festival in Denemarken, Sziget in Hongarije, Fuji Rock in Japan en Lowlands. 
Bezetting: Benjamin Herman-saxofoon. Joost Kroon-drums. Willem Friede-keyboards, arrangementen. Frank van Dok-percussie. Jos de Haas-percussie. Leslie Lopez-bas. David Rockefeller-trompet. 
Het concert begint om 20.30 uur. De entree bedraagt € 15.00. Kassa vanaf 20.00 uur. Landgoed Avegoor Zutphensestraatweg 2 Ellecom. Info: www.riqq-rheden.nl 

Op de hoogte
blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik
HIER en druk op
“Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via
@HetRhedenNieuws

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de
nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen