Benefietvoorstelling cabaretier Arie Vuyk voor Filipijnen

Foto:

DIEREN – De rampspoed in de Filipijnen leidt ook bij veel artiesten tot creatieve inspanningen ter ondersteuning van de getroffenen. De Rotterdamse cabaretier Arie Vuyk komt op  zondag 24 november naar Dieren. Stichting Tagore stelt haar podium beschikbaar voor zijn benefietvoorstelling ‘Alles en de Rest’.

Arie Vuyk neemt de titel van zijn programma dit keer heel letterlijk. ‘Veel cabaretiers geven alles, Vuyk geeft ook nog de rest’ is zijn lijfspreuk. Vuyk, bekend als tekstschrijver van het tv-programma Ook dát nog, is tevens regisseur en liedschrijver. Het Groot niet te Vermijden brengt in hun nieuwste show liedjes van hem. Als cabaretier heeft Arie Vuyk zijn sporen verdiend. Hij geldt als een voorkomend artiest die inhoudelijk sterk feel-good cabaret brengt.
In ‘Alles en de Rest’ wordt het publiek getrakteerd op observaties, overdenkingen en vooral veel onzin, gegniffel, gegrinnik en geschater. Conferences, typetjes en muziek vliegen je om de oren. Prettig dat er een (adem)pauze in het programma zit. Na een middag Vuyk kijk je anders naar de wereld, heeft je liefdesleven een nieuwe impuls en geef je met genoegen voor de getroffenen in de Filipijnen. En daar draait het dit maal om! (H)eerlijk cabaret met een (w)aardig slot, gebracht door een (gr)ootmoedig cabaretier.
Zondag 24 november 14.30 u. in Tagore, Dieren. Vrije bijdrage na afloop. Reserveren: [email protected] of 06-42844351. Tagore, Middelhovenstraat 11, 6953 BV Dieren (t/o NS station), web: www.stichtingtagore.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen