Beurs 2e hands kinderkleding en speelgoed in Ellecom

Foto:

ELLECOM – Zaterdag 29 maart is het weer zover, dan vindt van 10.00 tot 12.00 uur de kinderkleding- en speelgoedbeurs plaats in dorpshuis Nieuw Bergstein aan de Binnenweg 40a in Ellecom. 

Op deze beurs vindt u voorjaars- en zomerkinderkleding en speelgoed, dat beslist nog een volgende ronde verdient. 
Wilt u kleding of speelgoed verkopen vraag dan tijdig een klantnummer aan op [email protected].Vermeld in de e-mail uw naam, adres en telefoonnummer. U ontvangt uw persoonlijke nummer en de richtlijnen voor inbreng in uw e-mailbox.
Wat kunt u zoal inbrengen en wat treft u aan op deze beurs? Een greep uit het assortiment: Baby- en kinderkleding van maat 80 t/m 176, speelgoed, boeken, DVD’s, CD’s, maxi-cosy’s, babybadjes, buggy’s, fietsjes, fietsstoeltjes etc. 
De spullen dienen uiteraard schoon, onbeschadigd én modieus te zijn.
U bepaalt vooraf zelf de verkoopprijs, maar ervaring leert dat (te) duur geprijsde artikelen niet worden verkocht. De koper betaalt 15% bovenop de vraagprijs en de verkoper ontvangt 15% minder. Zo ontvangt u altijd nog 85% voor dat mooie, maar helaas te klein geworden zomerjurkje van uw dochter.
De winst schenkt de organisatie zoals altijd aan een goed doel.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen