Vivat Vox Vetus treedt op bij Nieuw Schoonoord

Donderdag 17 April 2014 is er een optreden in de Aula van Nieuw Schoonoord, te Velp van het 55+ Koor  Vivat Vox Vetus (Leve de Oudere Stem) aanvang 14.30 uur, de toegang is gratis.

Het repertoire is divers, van  klassiek tot  volksmuziek, zelfs ook Beatles-liedjes, tijdens dit optreden  wordt het publiek van harte uitgenodigd, mee te zingen.
                         
Vivat Vox Vetus onder leiding van Saskia Huesmann, is een koor van Cultuurbedrijf RiQQ, dat speciaal geschikt is voor degenen, die nú nog, of al jaren in een koor hebben gezongen óf zonder die koor-ervaring, toch graag willen blijven zingen, en van deze gelegenheid gebruik maken, om onder bekwame leiding te leren, hoe je tot in lengte van jaren, je stem nog goed kunt gebruiken! Plezier in het zingen staat voorop, maar tijdens de wekelijkse repetities wordt ook stevig gewerkt aan nieuwe stukken.
 
Spreekt dit u aan? Kom vanaf 8 Mei, donderdagmiddag tussen 14.15 en 15.15 uur eens meezingen  om de sfeer te proeven en te proberen of Vivat Vox Vetus wat voor u is!
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen