Beweeglijk Open Huis bij Praktijk Suurenbroek & van Douveren op 18 april

Foto:

VELP – Praktijk Suurenbroek & van Douveren – fysiotherapeuten heeft de praktijkruimte op Nieuw-Schoonoord in Velp uitgebreid. Wilt u een kijkje nemen in deze praktijk voor jong en oud? Op vrijdag 18 april bent u van harte welkom! Van 15.30 tot 17.00 uur is er Beweeglijk Open Huis. 

Bezoekers kunnen deelnemen aan de balanstest, fitnesstoestellen uitproberen en een mini-clinic volgen. Zo ervaren jong en oud wat manuele therapie, fysiotherapie en bewegen kunnen betekenen.
Wat kunt u doen tijdens het Beweeglijk Open Huis?
  • Maak gezellig even kennis met Betty Suurenbroek, Jet van Douveren en Fenna van Harten.
  • Bekijk de nieuwe ruimte en de faciliteiten. 
  • Er staan verschillende fitnesstoestellen voor u klaar. Probeer ze gerust uit!
  • Stel uw vragen over beweegklachten en hulpmiddelen.  
  • Wilt u weten of u valrisico loopt? Doe dan de balanstest.
  • Sluit aan bij de mini-clinic Nordic Wandelen. Dit is binnen, u hoeft dus geen speciale kleding aan te doen.
Praktijk Suurenbroek & van Douveren – fysiotherapeuten geeft behandelingen, advies, begeleiding en inzicht in gezond bewegen. “We doen dit met de behandelvormen Manuele therapie volgens het gedachtegoed van de Utrechtse School en met fysiotherapie”, vertelt Betty Suurenbroek. “Ook bieden wij verschillende vormen van bewegen onder deskundige begeleiding. Dat kan nieuwe klachten voorkomen. Ons motto is steeds: ‘Van kunnen bewegen naar gaan bewegen’.
In onze praktijk staan professionaliteit, kleinschaligheid en een persoonlijke benadering centraal. We zijn heel blij met de uitbreiding van onze ruimte. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen tijdens het Beweeglijk Open Huis op 18 april.”
Adres: Nieuw-Schoonoord 1-2b, 6881 TV, Velp. Website: www.fysiotherapeuten-velp.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen