Van thuis tot specialistische zorg in Dieren

DIEREN – Op donderdag 21 augustus 2014 vindt in de Oase, Ericaplein 1 te Dieren van 10.00 – 11.30 uur  een bijeenkomst plaats bestemd voor mantelzorgers. Jozef Middendorp, beleidsmedewerker bij Attent wonen welzijn zorg heet u van harte welkom op deze ochtend, hij vervangt Bea Evers die met vakantie is.

Het thema van deze ochtend is “ Van thuis tot specialistische zorg in Dieren”, tijdens deze ochtend  wordt u geïnformeerd over de nieuwste ontwikkelingen in de zorg thuis. De nieuwe rol van de gemeente, de manier waarop in Dieren (door Attent wwz) hierop ingespeeld wordt met verschillende vormen van zorg in Intermezzo, het voormalig Gelders of.
Komt u ook? 
Het Mantelzorgcafé wordt georganiseerd door  Innoforte en Attent wonen welzijn zorg i.s.m. het Meldpunt Vrijwillige Thuishulp en Mantelzorg  en is toegankelijk voor alle inwoners van de gemeente Rheden en Rozendaal. 
U bent vanaf 9.30 uur welkom, het programma start om 10.00 uur, en eindigt uiterlijk om 11.30 uur. Aan het bezoeken van de mantelzorgcafé  zijn geen kosten verbonden, koffie en thee zijn gratis. 
Aanmelden
Om te weten op hoeveel bezoekers wij kunnen rekenen, vragen wij u om dit even telefonisch door te geven. Dit kan tot 11.30 uur 20 augustus 2014.
Telefoon 026 – 3707070 van Meldpunt Vrijwillige Thuishulp Rheden en Rozendaal, op werkdagen van 9.30 tot 11.30 uur, of per e-mail [email protected] 
Vervoer of vervangende zorg
Mocht de opvang voor de thuissituatie of het vervoer voor u een probleem zijn, wilt u dan tijdig contact opnemen met het Meldpunt.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen