Zomerconcert The Kik in het Park van Landgoed Avegoor

ELLECOM – Met bijna kinderlijk enthousiasme, dat we van nu af aan met een hoofdletter E zullen schrijven, staan de 5 heren van The Kik op het podium. Strak in het pak en gewapend met een flink aantal aanstekelijke popsongs, weet de band iedere zaal aan het dansen te krijgen.

Rotterdammer, beroepsidioot en voltijd-Beatle Dave von Raven schreef het afgelopen jaar met zijn bandleden aan een vervolg van debuutplaat “Springlevend”. Hun muziek lijkt op die van merseybeat-bands uit de jaren zestig. Ook het instrumentarium van de band verwijst naar die tijd: Vox-versterkers, drums van Ludwig en gitaren van onder meer Rickenbacker. Vol Enthousiasme en met de Rotterdamse mentaliteit van niet lullen maar poetsen, laat The Kik zien en vooral horen dat (neder)biet nog lang niet op zijn retour is. 
Bezetting: 
Marcel Groenewegen – basgitaar, Ries Doms – drums, Arjan Spies – gitaar en zang, Dave von Raven – leadzang en gitaar, Paul Zoontjens – toetsen en zang.
Datum: 23-08-2014, Tijd: 20:30 uur, Prijs: €15.00, Plaats: Park Landgoed Avegoor, Zutphensestraatweg 2 Ellecom. Reserveren 0313-430600
Toegankelijk voor rolstoelen, bar geopend en toiletten aanwezig, let op pinnen is niet mogelijk!
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen