3e E-Bike Nazomerevenement: nog fijner fietsen voor het goede doel

Foto:

RHEDEN – Op zondag 21 september organiseert Rotary Rheden-Rozendaal het 3e E-Bike Nazomerevenement. Met een toertocht over de prachtige heuvels van de Veluwezoom en langs de mooie IJssel. 

Het is een route speciaal, maar niet alleen, voor E-Bikers met pittige klimmetjes en afgewisseld met activiteiten langs de route zoals kasteel(tuin)bezoek (kasteel Rosendael) en muziek in de Oranjerie van het Carolinapark in Dieren. 
Na de goede ervaringen in 2013 wordt ook dit jaar weer de weinig bekende, maar zeer bijzondere, Havikerwaard aangedaan. Een mooi besloten natuurgebied tussen Kasteel Middachten en de IJssel. Dit jaar wordt voor het eerst de IJssel overgestoken richting Doesburg en de Fraterwaard. 
Route
De route is ongeveer 40 km lang, voorzien van pijlen en u krijgt een handige routebeschrijving met aanvullende informatie over bijzondere locaties. Langs de route zijn verschillende oplaadpunten en horecavoorzieningen. Voor noodgevallen is er technische en medische ondersteuning. 
Start
De start is dit jaar van 10-12 uur voor Kasteel Rosendael dat dit jaar 700 jaar bestaat. Bij start/finish wordt in de Rozentuin een E-Bike bedrijvenmarkt gehouden en kunt u een E-Bike huren. 
Goede doel
De opbrengst van deze dag komt geheel ten goede aan de Voedselbank Arnhem. 
U kunt zich inschrijven bij de start. Kosten: 8 euro per persoon.
Meer informatie vindt u op www.nazomertoertocht.nl of bij Richard Tanke, 06-19389055 of [email protected].
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen