De Arnhem Veenendaal Classic 

Foto:

REGIO – Vrijdag 22 augustus wordt de Arnhem Veenendaal Classic, één van de mooiste wielerklassiekers gereden. De start is in Arnhem, om 12:00 uur bij De Markt. Niet lang na de start zullen er 5 rondes over de Posbank en door Velp gemaakt worden als onderdeel van de klassieker.

Oud-winnaars aan de start
Oud-winnaars Theo Bos , Bobbie Traksel en Kenny van Hummel doen op vrijdag 22 augustus een gooi naar een nieuwe titel in Veenendaal. Tevens staan ook renners als Quintana, Rojas (beiden Movistar), Graeme Brown (Belkin), Marcato,  Koren (beiden Cannondale) en Johnny Hoogerland  op de voorlopige startlijst. Ook maakt regionaal talent Lars van der Haar zijn opwachting in de koers.
Start
De start van de Arnhem Veenendaal Classic vindt plaats om 12.00 uur vanaf de Markt in Arnhem (voor de Eusebiuskerk), de renners worden tegen  18.30 uur weer in Veenendaal verwacht voor een eerste doorkomst, een half uur later gevolgd door een tweede. Vervolgens finishen de renners tegen 20.00 uur op de vertrouwde Kerkewijk in het centrum van Veenendaal. 
Kijk voor het programma op de onderstaande poster en voor meer informatie over de koers en het voorlopige rennersveld op: www.arnhemveenendaalclassic.nl.
dagprogramma-2014
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen