Opening eerste expositie fotoclub VeluwezOOm

Foto:

DIEREN – Zaterdag 6 september is er om 10:30 uur een opening van de eerste expositie van fotoclub VeluwezOOm in de bibliotheek aan het Ericaplein 5 te Dieren.

Van 6 september tot en met 4 oktober 2014 zijn foto’s van 27 van haar leden te zien in de bibiliotheek Veluwezoom, Ericaplein 5 in Dieren en is te bezichtigen tijdens openingsuren.
Met de ontwikkeling van de digitale fotografie is een nieuwe wereld opengegaan voor veel mensen. Het delen van momenten in het leven van alledag met familie en vrienden heeft een totaal nieuwe dimensie aan de fotografie toegevoegd.
Digitale fotografie is niet meer weg te denken uit ons leven.
Niet alleen voor het vastleggen en delen van onze dagelijkse momenten, maar ook voor de fotograaf die mooie beelden wil maken van de wereld om hem/haar heen.
Door de digitale fotografie en het bewerken van foto’s op de computer zijn de mogelijkheden om van een foto een bijzondere plaat te maken vele malen groter geworden dan in de tijd van de analoge fotografie.
Fotoclub VeluwezOOm
Fotoclub VeluwezOOm is in 2009 opgericht door cursusleider Martin Nusselder en een aantal cursisten van een natuurfotocursus in Dieren. In korte tijd had de club 20 leden en inmiddels zijn 33 enthousiaste fotografen lid. Veel fotografen worden lid om zich verder te ontwikkelen als fotograaf, van elkaar te leren en samen op pad te gaan om op interessante locaties foto’s te maken.
De leden zijn beginnend tot gevorderd fotograaf en richten zich op veel verschillende soorten fotografie, zoals natuur-portret-architectuur-landschap enz. Eens per maand is er een clubavond met vaak een lezing over verschillende aspecten van de fotografie en het bespreken van foto’s van leden, die gemaakt zijn aan de hand van een thema.
Hoewel door de digitale fotografie de mogelijkheden bijna onbeperkt zijn, heeft een foto op papier afgedrukt toch een extra dimensie. Het beeld komt sterker over bij de toeschouwer.
Eén keer per jaar worden daarom fotoafdrukken van leden besproken.
Expositie
Met de expositie wil fotoclub VeluwezOOm aan een breed publiek laten zien dat je prachtige resultaten kunt bereiken. Fotograferen verrijkt het leven doordat je bewuster naar je omgeving kijkt.. 
Kijk voor meer informatie en foto’s van de leden van fotoclub VeluwezOOm op: http://www.fotoclub-veluwezoom.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen