Seduceme@Pinkenberg komt er weer aan!

VELP/ROZENDAAL – Op zaterdag 30 augustus is het weer tijd voor Seduceme@Pinkenberg, een super gezellig feest voor 18+, met muziek van diverse DJ’s en meerdere Live Acts.

Seduceme@Pinkenberg wordt dit jaar al weer voor de derde keer georganiseerd door Storm Events samen met Stretchten4u en Groen Constructie.
Net als vorig jaar verzorgen DJ Marx en DJ Eddie Amore de swingende dansmuziek. Daarnaast zullen er professionele buikdans- en burlesque dansshows zijn en is er live muziek, veel variatie dus en voor elk wat wils!
Prachtige locatie
De locatie is het mooie openluchttheater de Pinkenberg in Velp. Aan de aankleding wordt extra veel aandacht besteedt en natuurlijk is alles overdekt door een sfeervolle stretchtent. Dus regen of zonneschijn, het feest kan gewoon doorgaan!! 
Vroege start
We starten vroeg, namelijk om 16 uur, en daarom zijn er ook diverse foodstands voor de hongerige magen!!! Naast de altijd lekkere snacks van cafetaria de Linde uit de Steeg is er ook het tapas restaurantje van BijGijs on the Road, met lekkere tapas om te delen!!
Muziek & Live Acts
Vanaf 16.00 uur draait Dj Marx al volop en vanaf 17.30 uur beginnen de live acts.  Dus kom lekker vroeg!! 
Sponsors gezocht
We zijn trouwens nog op zoek naar sponsors om een heel speciale en swingende muzikale act te kunnen realiseren, dus heb je interesse, neem dan even contact op via [email protected].
Kaartverkoop
Kaarten voor dit leuke evenement zijn voor € 15,– te koop bij:
  • Zussen & Co, Den Heuvel 16, Velp
  • Wijnhandel Appeldoorn, Emmastraat 27a, Velp
  • Nijenhuis Schoenservice, Oranjestraat 1b, Velp
  • Bestellen via [email protected]
Kassaverkoop op de dag zelf kost € 20,– per kaartje. 
Dus, schrijf zaterdag 30 augustus alvast in je agenda en laat je verleiden door al het bovenstaande en kom! Gezellig! Seduceme!!!
Informatie:
Kijk voor meer informatie en foto’s op:

en
http://www.stormevents.nl
.  

worsgnw2v7ovlv89zkv5vt0dw
jjszshe2xlz3s2o45bh483236
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen