Open Atelier bij Creso in Velp 

Foto: Atelier Creso

VELP – Op zondag 31 augustus is het Open Atelier bij Creso in Velp, waar men kan tekenen en schilderen onder professionele begeleiding.

Er kan geheel vrijblijvend rondgekeken worden om de sfeer te proeven en informatie te krijgen over de kennismaking en gevorderden cursussen tekenen, schilderen en beeldende vormgeving voor kinderen en volwassenen. Hierbij wordt gewerkt met onder andere olieverf, aquarel, krijtpastel, houtskool, inkt en acryl, in een gezellig atelier.
Ook zijn er cursussen model- en portrettekenen en op de woensdagmiddagen is er een speciale cursus voor creatieve kinderen van 5-12 jaar.
Docenten en cursisten vertellen er graag meer over. Bij inschrijving op 31 augustus geldt er een korting op het cursusgeld van €10 euro. Per 1 september is er nog plaats op verschillende dagdelen.
Tijdens de open dag is er verkoop van schilderijen, boeken, curiosa en er is een bescheiden rommelmarkt met tweedehands spullen. Toegang is gratis! Zie verder www.ateliercreso.nl
Datum: zondag 31 augustus 2014, van 11.00-17.00 uur, in de voormalige Van Voorthuijsenschool aan de Schoolstraat 12 te Velp.
Voor meer informatie kijk op: www.ateliercreso.nl
creso-open-atelier
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen