Internationale Militaria Beurs

REGIO – Op zondag 21 september is er op het terrein Kemperbergerweg 780 van het Arnhems Oorlogs Museum een grote Militaria beurs op internationaal niveau, hieraan werken mee België, Duitsland en Nederland.

De aanwezige kramen (nu al 40) geven de bezoeker een mogelijkheid om zijn/haar militaire verzameling te verrijken, door aanwezigheid van de buurlanden heeft dit een speciaal karakter. 
o7i2gx27yupdl4rxc1etyk9e2
Tevens is er op deze dag de BTN (Battle Tanks Nederland) dit is een club voor liefhebbers van radiografische bestuurbare tanks in de schaal 1:15 en 1:16 voorzien van een Battle System.
Met het Battle System is het mogelijk om een gevecht na te spelen met meerder tanks. 
Het Battle System bestaat uit een infrarood zendertje(led lampje) en de ontvanger (zwarte toorntje). De ingebouwde elektronica registreert onder andere treffers en schade en verzorgt bovendien de bijbehorende geluid- en lichteffecten.
Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan het museum dat gedragen wordt door een groep enthousiaste vrijwilligers die u op verzoek rondleiding geven.
navtn2xrg96mej7vfn8habjb8
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen