Herfstwandeling over de heuvels van Veluwezoom

Foto:

RHEDEN – Genieten van Nationaal Park Veluwezoom in herfsttooi? Ga in de herfstvakantie mee met een prachtige wandeling door dit glooiende landschap. Beleef de herfst in prachtige kleuren en vergezichten.

Nu de dagen korter en kouder worden, maakt de natuur zich op voor de winter. Dat betekent dat er veel te beleven is in het bos. De grond ligt bezaaid met gekleurde bladeren, kastanjes, eikels en beukennootjes. 
Veel vogels bereiden zich voor op hun trek naar het zuiden. Andere dieren leggen druk een voorraad wintervoedsel aan. Planten en bomen werpen hun zaden af en bladeren van loofbomen nemen met prachtige kleuren afscheid van de zomer. 
Ga mee op zaterdag 18 of 25 oktober van 14 uur tot ongeveer 16 uur vanaf Bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. 
De kosten bedragen € 4,- voor leden van Natuurmonumenten, € 7,- voor niet-leden en kinderen tot 12 jaar € 2,00. Let op: reserveer tijdig uw deelname, want vol is vol! Reserveren kan via www.natuurmonumenten.nl/activiteiten of telefonisch bij Bezoekerscentrum Veluwezoom 026 – 497 91 00.
(Foto: Natuurmonumenten – René Koster)
Meer activiteiten?
Kijk op www.natuurmonumenten.nl en volg ons op Twitter en Facebook: 
@NM_Gelderland www.facebook.com/DeVeluwe
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen