Dyslexiespecialisten Braams en Loonstra informeren ouders

DIEREN –Toonaangevende dyslexiespecialisten van Braams & Partners en het Orthopedagogisch Centrum Regio Noord geven op 4 november van 19.30 uur tot 21.00 uur in de Bibliotheek Dieren een lezing over diagnostiek, behandeling en impact van dyslexie. 

Dyslexie is een aangeboren probleem en komt veel voor. Acht tot tien procent van de bevolking ondervindt er de gevolgen van. Met een goede behandeling is vaak veel te bereiken. Maar hoe weet je of je kind dyslexie heeft? En hoe kun je je kind als ouder of leerkracht helpen? Welke weg bewandel je?
Tom Braams, Caroline Volmer en Elise de Fretes, dyslexiespecialisten bij Braams & Partners en Jan Hindrik Loonstra van het Orthopedagogisch Centrum Regio Noord (OCRN) beantwoorden deze en andere vragen. Ze zoomen in op het welzijn van het kind, dat mede wordt beïnvloed door de prestaties op school. En op een goede afstemming tussen het kind of de jongere, de ouders, de school en de dyslexiebehandelaar, omdat dit bijdraagt aan een voorspoedige behandeling. 
De lezingen zijn bedoeld voor ouders, leerkrachten en begeleiders en remedial teachers van scholen. Zij krijgen na afloop van de lezing ook ruim de tijd om vragen te stellen. 
De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig. 
Meer informatie: 
www.tbraams.nl en www.ocrn.nl/specialistische-dyslexiezorg
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen