Jaarlijkse speelgoedbeurs Speelotheek Dieren

Foto:

DIEREN – Dit jaar organiseert Speelotheek Dieren weer haar jaarlijkse speelgoedbeurs. De speelgoedbeurs vindt plaats op zaterdag 1 november van 10.00-12.00 uur in MFC ‘de Oase’, Ericaplein 1 te Dieren. U bent van harte welkom.

Op de speelgoedbeurs kunt u gebruikt speelgoed dat nog in goede staat is kopen voor een vriendelijke prijs. Er is een ruim aanbod, naast binnen- en buitenspeelgoed zijn er ook spellen, puzzels e.d. te koop. Altijd leuk met de decembermaand in het vooruitzicht. 
Verkoop
U kunt ook zelf speelgoed inleveren voor de verkoop. Hiervoor vraagt u voor 30 oktober een verkoopnummer aan door een e-mail te sturen naar: [email protected]
U ontvangt dan naast uw verkoopnummer, ook een informatiebrief met alle relevante informatie. Speelgoed voor de verkoop, voorzien van een verkoopnummer en verkoopprijs, kan op vrijdagavond 31 oktober tussen 19.00 en 20.00 uur ingeleverd worden bij MFC ‘de Oase. Niet verkocht speelgoed wordt zaterdag 1 november tussen 13.00 en 13.30 uur weer door u opgehaald.
Opbrengst
Wanneer u speelgoed aanbiedt voor de speelgoedbeurs wordt 15% van de door u vastgestelde prijs ingehouden bij verkoop. Wanneer u speelgoed op de beurs koopt wordt 15% boven op de vastgestelde prijs in rekening gebracht bij de kassa. Deze opbrengst gaat naar Speelotheek Dieren en zal gebruikt worden voor de organisatiekosten en voor de aanschaf van speelgoed.
De vrijwilligers van de speelotheek verwelkomen u zaterdag 1 november graag op de jaarlijkse speelgoedbeurs.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen