Extra Sint en Kerstuitgifte van de Speelstoet

Foto:

VELP – Dit keer speciaal voor ouders…, deze uitgifte wordt niet van de strippenkaart geschreven.

Voor alle inwoners van de Gemeente Rheden met een Gelrepas of verwijzing hulpverlener.
 
Alleen de OUDERS zijn welkom! (kinderen zelf niet; het geheim van de Sint) Neem de Gelrepas van het kind mee!
Let op: deze uitgifte vindt plaats op een andere locatie! Activiteitencentrum Het Knooppunt, President Kennedylaan 106, Velp. (op het terrein van het ziekenhuis)

27 november 2014, 10.00 uur tot 16.00 uur.
Over Speelstoet:
Speelstoet is er speciaal voor gezinnen die weinig te besteden hebben en daardoor niet in staat zijn speelgoed voor hun kinderen aan te schaffen. Een speelgoedwinkel zonder kassa dus!

Doelstelling:
Kinderen onbezorgd laten spelen! Dit doen zij door goed herbruikbaar speelgoed door te geven aan kinderen die het hard nodig hebben, maar waarvan de ouders/verzorgers het (even) niet kunnen betalen. Daarnaast vinden zij het belangrijk om verspilling van speelgoed tegen te gaan en hergebruik te stimuleren. 

Speelstoet richt zich op gezinnen uit Arnhem en omgeving. Op vertoon van een GelrePas, of met een doorverwijzing van (hulp)verleningsinstanties zoals huisarts, school, consultatiebureau, maatschappelijk werk e.d. kunnen zij bij Speelstoet terecht.
Kijk voor meer informatie op de facebookpagina of website van Speelstoet www.speelstoet.nl.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen