Schilderijenexpositie door Heleen van Heusden

Foto:

DIEREN – Op zondag 23 november is er een schilderijenexpositie van Heleen van Heusden in de kapel van de Schweer bey der Beckehof. Ook kunnen bezoekers zelf schilderijen maken met herfstbladeren, wasco en ecoline.

Heleen van Heusden:
Van exacte weergave van de werkelijkheid, natuurgetrouw, waarnemend tekenen naar intuitieve weergave van subjectieve waarnemingen in binnen- en buitenwereld. Dat is in het kort de ontwikkeling die Heleen van Heusden heeft doorgemaakt.

Ging het tijdens haar studie biologie om de eerstgenoemde vaardigheden, tijdens haar opleiding tot tekentherapeut ontmoette ze de beeldtaal van haar ziel, waarbij vele teken- en schildertecnieken aan de orde kwamen.

Haar inspiratiebronnen liggen in de buitenwereld, in de natuur en in haar binnenwereld. Tijdens het schilderproces ontstaat een wisselwerking tussen die twee werelden. Een boeiend avontuur waarvan ze intens geniet.
Wanneer: Zondag 23 november 11:00 – 17:00 uur
Waar: Kapel van de Schweer bey der Beckehof
Parkeren en ingang: Piersonstraat te Dieren
Activiteit: Zelf schilderijen maken met herfstbladeren, wasco, ecoline e.d. Kosten: €5,–
Informatie: [email protected]
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen