Pasar Malam in Burgers’ Bush

ARNHEM – Koninklijke Burgers’ Zoo organiseert elf dagen de Pasar Malam in de Bush van 20 t/m 23 plus 27 t/m 30 december 2014 én 2 t/m 4 januari 2015.

In de kerstvakantie even heerlijk er tussenuit gaan naar Indonesië? Wie wil dat nu niet? Met de Pasar Malam in de Bush is dit avontuur echter veel dichterbij dan u denkt! 
Elf sfeervolle dagen
Het Arnhemse dierenpark Koninklijke Burgers’ Zoo organiseert van 20 t/m 23 plus 
27 t/m 30 december 2014 én 2 t/m 4 januari 2015 maar liefst elf sfeervolle dagen de Pasar Malam in de Bush. Nergens anders in Europa kunt u genieten van een authentieke Indische nachtmarkt in een volledig overdekt tropisch regenwoud!
qjv21xsb8b13tws1ktur3lp9z
Weersonafhankelijk genieten tegen een scherp tarief
Zelfs als het buiten vriest, is het binnen in de Bush altijd aangenaam warm en waant u zich qua sfeer, entourage en geluiden werkelijk even op Bali. Ook de Desert, Ocean en de overdekte speeltuin Kids Jungle zijn volledig weersonafhankelijk te bezoeken. Naast tientallen stands met Indische producten, ontdekt u twee podia met zang en dans uit de Indische archipel en kunt u heerlijk Indisch eten en drinken. 
Achter de schermen
Dierentuingidsen van Burgers’ Zoo bemannen informatiestands, laten u kennis maken met de Ocean achter de schermen en wijzen u op allerlei bijzonderheden van het dieren- en plantenleven in de Bush, Desert, Ocean en Rimba. 
c4hlimk08maisyegztydluhnj
In het Bush Restaurant geniet u van een authentieke Indische keuken, maar ook in het Park Restaurant kunt u terecht voor verse pasta’s, pizza’s, pannenkoeken, broodjes en salades. Van 15.00 tot 20.00 uur geldt een extra lage toegangsprijs van slechts € 10 per persoon. Koop uw kaarten alvast met korting online: www.burgerszoo.nl/pasarmalam. 
Extra lang open!
Tijdens de Pasar Malam in de Bush blijven de Bush, Desert, Ocean en Rimba extra lang open tot 20.00 uur. Ook het Bush Restaurant, het Park Restaurant en de overdekte speeltuin Kids Jungle zijn tot 20.00 uur te bezoeken. 
Eerst dieren kijken en dan naar de Pasar Malam 
De Safari, Mangrove, vogel- en mensapenafdeling sluiten om 17.00 uur vanwege nachtrust voor de dieren. Vanwege kou en nachtrust gaan de Sumatraanse tijgers in de Rimba om 16.30 uur naar hun nachtverblijven, waar ze helaas niet zichtbaar zijn voor de bezoekers. Burgers’ Zoo adviseert om vanaf 15.00 uur eerst naar de dieren in de buitenverblijven te gaan kijken om daarna volop te genieten van de volledig overdekte Pasar Malam in de Bush en de Ocean, Desert en Kids Jungle. 
ys1snayzryeovfzoue6beytsx
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen