Uitreiking FairPlay certificering KNVB

VELP – Voetbalclub DVOV uit Velp ontvangt donderdag 27 november de KNVB-ARAG de FairPlay certificering. Internationaal scheidsrechter Eric Braamhaar reikt om 19.00 uur de certificering uit in aanwezigheid van sportwethouder Tjebbe Vugts. 

U bent hartelijke welkom bij de uitreiking van het certificaat op
Donderdag 27 november 2014 om 19.00 uur op Sportpark de Pinkenberg, De Pinkenberg 4,
6891 DM, Rozendaal.
Om 18.00 uur, voorafgaand aan de uitreiking, is er een wedstrijd tussen twee gemixte meidenteams, waarbij u ook welkom bent.
De FairPlay certificering is een kwaliteitskeurmerk voor een professioneel scheidsrechtersbeleid, gericht op kwaliteit en zichtbaarheid van scheidsrechters en spelregelkennis van spelers. 
Scheidsrechtercoördinator Bas Kaptein, die het project bij DVOV organiseert: ‘We zijn hier hartstikke trots op. Van de 3300 amateurclubs uit Nederland, is DVOV de dertigste club die deze certificering krijgt. ‘
DVOV is een familievereniging met ambitie, die drijft op de enthousiaste inzet van talloze vrijwilligers als Bas Kaptein. De club heeft 550 leden met maar liefst vier meiden elftallen. DVOV organiseert o.a. het jaarlijkse schoolvoetbal toernooi en de wekelijkse Champions League, waarin zo’n 60 vijfjarigen kennis maken met de voetbalsport. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen