Jubileumconcert 100 jaar Muziekvereniging Wilhelmina

DIEREN – Jubileumconcert 100 jaar Muziekvereniging Wilhelmina op zaterdag 6 december Muziekvereniging Wilhelmina uit Spankeren viert dit jaar haar 100 jarig jubileum.

Na een succesvol muzikaal jaar, gevuld met diverse evenementen, sluit de vereniging uit Spankeren op zaterdag 6 december het jaar af met een spetterend Jubileumconcert. Zowel de fanfare als het opleidingsorkest zullen onder leiding van dirigent Christian Ansink optreden.
Muziekvereniging Wilhelmina o.l.v. Dirigent Christian Ansink speelt samen met zangeres en pianiste Petra Minnen uit Eerbeek en Theaterkoor ‘Music for All’ uit Dieren een gevarieerd repertoire gevuld met originele fanfarestukken, populair werk en gezamenlijke optredens.
hba5373tk61mwjvro09h3845f
Tentoonstelling 100 jaar Wilhelmina
Voor de aanvang van het concert bestaat de mogelijkheid een tentoonstelling “100 jaar Wilhelmina” te bezichtigen. Deze tentoonstelling wordt van harte aanbevolen aan iedereen die in het verleden lid is geweest of geïnteresseerd is in de rijke historie van de Spankerense vereniging.
Plaats
De tentoonstelling en het concert vinden beiden plaats in de Ontmoetingskerk, Admiraal Helfrichlaan 54 Dieren.
e7nuy7lhkcwe8va4yufoduc60
Tijden en prijzen
De tentoonstelling wordt gehouden op zaterdag 6 december en is gratis toegankelijk vanaf 18:00 uur. Het concert begint om 20:00 uur, zaal open vanaf 19:30 uur. Toegang voor het concert is Euro 7,50 voor volwassenen en Euro 5,00 voor kinderen t/m 12 jaar. Prijzen zijn inclusief 1 consumptiebon.
Kaarten
Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Prima-sloot aan het Callunaplein of voor aanvang van het concert aan de kassa van de Ontmoetingskerk.
  
Meer informatie
Wilt u meer informatie hebben over Muziekvereniging “Wilhelmina” te Spankeren neem dan contact op met de secretaris, mevrouw Willie Eskes, tel. 0313-450295 of via email: [email protected].
Kijk ook op de website: www.wilhelmina-spankeren.nl..
w27qjzh2v4oa82jj15yupr6c1
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen