Christmas Gala Concert door Muziekvereniging Excelsior

ELLECOM – Muziekvereniging Excelsior uit Ellecom en De Steeg organiseert op zaterdag 20 december om 19.30 een ‘Christmas Gala Concert’ in de Nicolaaskerk in Ellecom. Naast het fanfare-orkest treden daarbij ook Anne-Lies Bergsma [zang] en Philip Kars [piano] op.

Muzikaal leider van het fanfareorkest, Roger Ritzen, kwam met het idee om het traditionele concert een nieuwe vorm te geven door het concert Van-Voor-Met dorpsgenoten te maken. Muziek maken voor een aandachtig publiek en daarbij een gewaagde combinatie kiezen van zang met fanfare, zang met piano en daarbij het publiek maximaal betrekken. Zo krijgt samen zingen een nieuwe dimensie. Zo is het programma ook opgesteld. Bekende en veel minder bekende werken met sterk variërende dynamiek.
Het wordt de muzikale opwarmer voor kerst 2014. 
Het idee is vormgegeven en zal worden vertolkt in de eeuwenoude Nicolaaskerk in Ellecom. Pianist Philip Kars zal te gast zijn en speelt in verschillende muzikale combinaties. De zang wordt uitgevoerd door de sinds 2012 in Ellecom woonachtige Anne-Lies Bergsma. Het publiek zal worden ingeschakeld bij de diverse traditionele Kerstliederen die in het programma zijn opgenomen.
Het concert vindt plaats in de sfeervolle Nicolaaskerk in Ellecom. De aanvang van het Kerstconcert is om 19.30 uur en is vrij toegankelijk. Gezien het beperkte aantal zitplaatsen geldt ‘vol is vol’. Het galaconcert brengt dorpelingen bijeen en creëert een passende Kerstsfeer.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen