Gezellige ATK’s Kerstmarkt op vrijdagavond 12 december 

Foto:

ARNHEM/PRESIKHAAF – De pleinen rond muziekgebouw Quattro Musica aan de Honigkamp te Presikhaaf zijn vrijdagavond 12 december het decor voor een gezellige Kerstmarkt. De markt wordt voor het eerst gehouden en telt maar liefst 20 kramen. 

Ondernemers uit Arnhem en omstreken zullen hun waren aanbieden zoals kerststukjes, kerstdecoratie, tweedehands kerstartikelen, maar ook kinderkleding, sieraden, schoenen, speelgoed en veel, veel meer. Ook aan de inwendige mens is gedacht en er is voldoende om van te genieten. Met een heerlijk bekertje Glühwein of koffie in je hand kan je de markt afstruinen op zoek naar de beste koopjes voor de Kerst. 
Het belooft bijzonder gezellig te worden want het speciaal voor deze gelegenheid geformeerde Arnhems Trompetter Kerst-ensemble zal ieder uur een ruim scala aan kerstliederen laten horen zoals Rudolph the Red Nosed Reindeer, Winter Wonderland en Let it snow. Maar ook smartlappenkoor het Iesselkoor uit Velp zal optredens verzorgen met hun eigen kerstrepertoire. 
De organisatie van de markt is in handen van het Arnhems Trompetterkorps en de opbrengst uit de verhuur van de marktkramen en de door de leden zelf te koop aangeboden artikelen, komt volledig ten goede aan de opleiding van jeugdige muzikanten. Want wie de jeugd heeft, heeft de toekomst.
Deze niet te missen markt is open vanaf 18.30 uur tot 21.30 uur. Voor meer informatie over de Kerstmarkt en de organiserende vereniging: www.arnhemstrompetterkorps.nl
atk-kerstmarkt-1-12-2014
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen