Expositie Anja Straatman in de Paperclip

Foto:

VELP – Van 7 oktober tot 18 november is in de lichtstraat van de Paperclip werk te zien van Anja Straatman uit Drempt.

Aanvankelijk heeft ze heeft ze lekker ouderwets tekenles gehad: potlood, gummetje, een landschap tekenen met verdwijnpunt en schaduwen, erg leerzaam. Later kreeg ze les van diverse schilders, zelfs van iemand die in Tasjkent en St Petersburg gestudeerd had. Haar huidige leraar is Marius van Dokkum.
Toen Anja in 2008 werkeloos werd is ze weer gaan studeren. Het schilderen bleek een grote therapeutische werking te hebben en hielp tijdens de studie. Ze is inmiddels beëdigd vertaler Duits.
Haar grote passie is het schilderen van stillevens, soms van een mooi plaatje en soms naar levend voorbeeld. Voor haar zal het natuurgetrouw weergeven van de verstilling en de schoonheid altijd een uitdaging blijven.
De expositie is te bezichtigen op werkdagen van 10 tot 12 en van 14 tot 16 uur in De Paperclip, Eiberstraat 14-16 in Velp. Zie ook www.paperclipvelp.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen