Rheejes Vermaeck is een voltreffer!

RHEDEN – De beslissing van Carnavalsvereniging De Heiknüüters 2 jaar geleden om het seniorencarnaval op zondagmiddag voort te zetten onder de naam Rheejes Vermaeck omdat het bezoekersaantal tanende was heeft goed uitgepakt.

In een overvolle zaal werd het, onder aanvoering van Prins John de 1e en Prinses Hetty, een geweldige middag. Er werd in een vlot tempo een uitstekend programma gepresenteerd. De optredens zorgden voor vele lachsalvo’s in de zaal. De beide dansgardes lieten zich van hun beste kant zien met hun garde- en showdansen. Ook de buut toonde zich van z’n beste zijde met vele herkenbare dingen.

Na een aantal prima optredens uit eigen gelederen was het de beurt aan de dames van schoonmaakbedrijf “Niet lullen maar poetsen” om op ludieke wijze de lopende zaken uit het dorp onder de loupe te nemen. Sommigen zaten gespannen af te wachten of ze ook op de korrel genomen zouden worden. Na afloop van het officiële gedeelte bleef het nog geruime tijd gezellig en werd er nog menig dansje gemaakt. De Heiknüüters kunnen terug zien op een uitstekende start van hat carnaval 2015.

Ridderslag.
Zaterdag 7 februari om 15.30 uur zal Kyra Meeuwissen-Hillebrink bij de Rhedense Leeuw tot 35e Ridder in de Orde van de Rhedense Leeuw worden geslagen door Kees Staats. Uw aanwezigheid daarbij wordt bijzonder op prijs gesteld.

Carnavalsoptocht.
De carnavalsoptocht heeft een gewijzigde route en deze is als volgt: Opstellen op de Worth-Rhedenseweg dan meester B. van Leeuwenplein – Schoolweg – Groenestraat – Oranjeweg – Methorsterweg – Emmaweg – Sportlaan – Oranjeweg – Nassaustraat – Klaproosstraat – Worth-Rhedenseweg – Mauritiusstraat – Europalaan – Massenweg – Worth-Rhedenseweg – Steenbakkersweg – Oranjeweg – Groenestraat – Schoolweg – meester B. van Leeuwenplein.
Om 16.00 uur prijsuitreiking in Feestburcht Ons Huis.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen