Instuif na de carnavalsoptocht in Velp groot succes!

VELP – Zoals ieder jaar komen alle carnavalsgasten na de optocht bij elkaar in het Narrenhuus van carnavalsvereniging De Narrenkap. Hier worden diverse prijzen uitgereikt en wordt er iemand extra in het zonnetje gezet. Ditmaal was dat Nelly Engers – van Hagen

Zij werd uitgeroepen tot Drager van het Grootkruis in de Orde van het Velpse Narrenkap. Nelly is al meer dan 35 jaar vrijwilligster van het buurthuis in Velp-Zuid. Ze is begonnen bij buurthuis ‘de Boerderij’, clubhuis ‘de Brug’, vervolgens ‘de Zuidhoek ‘ en nu buurthuis ‘De Poort’.

Zij is betrokken bij vrijwilligersactiviteiten zoals de Kidsclub van de Poort, line dance ‘The Blue Rodeo’. En inmiddels is Nelly ook de gastvrouw van het buurthuis, bar medewerkster en zit ze in het bestuur van De Poort.

Ook is zij actief bij de EHBO te Velp.
Tevens actief bij het jaarlijkse ‘ Bouwburg’ de laatste week van de zomervakantie. Als verkeersregelaar in Velp is zij ook inzetbaar.

Ook helpt ze bij ‘de dag van de buurt’. Actief in de organisatie van ‘ radio De Kleine Zwerver‘. Ze is erg betrokken geweest bij de organisatie van het Glazenhuis in Velp in 2015.

Jaarlijks loopt ze de avond 4-daagse met de Kidsclub en diverse malen heeft ze de wandeltocht de Postbankloop en de Airborne wandeltocht te Oosterbeek gelopen met de Kidsclub.

Na deze plichtplegingen was het nog lang zeer gezellig op De Beemd in Velp.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen