Polysport Dieren: voor unieke uitjes van 2 tot 300 personen!

DIEREN – Al sinds 1995 is Polysport gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsbijeenkomsten zoals vergaderingen, bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, maar natuurlijk kunnen er ook familiefeesten, kinderfeesten, team-uitjes en themafeesten gehouden worden. 

De unieke accommodatie aan de rand van Dieren is uitermate geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen.
Aan de rand van een van Nederlands mooiste natuurgebieden
Polysport is gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook één van Nederlands mooiste en meest afwisselende natuurgebieden. 
Ieder seizoen betoverend mooi 
Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. ‘s Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!
Polysport heeft het!
Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle (vergader)zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel.
Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag samen met u uw favoriete programma samen!
Cateringbedrijf
Daarnaast beschikken wij over een professioneel cateringbedrijf. Van een salade tot compleet verzorgde buffetten. Ook op culinair gebied zijn de mogelijkheden bij de catering van Polysport eindeloos.
Contact en informatie
Kortom, bent u op zoek naar een locatie voor een bedrijfsbijeenkomst, familiefeest, kinderfeest, team-uitje, themafeest of verzorgde catering? Neem dan contact op met Patrick Peters, directeur van Polysport, voor een afspraak.
Polysport Activiteitenpark & Catering
Bedrijfsuitjes, Teambuilding & trainingen, Overnachtingen, Themafeesten
Adm. Helfrichlaan 89, 6952 GD Dieren, telefoon 0313-414971, www.polysport.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen