Overval Van der Valk hotel in Duiven in Opsporing Verzocht

Duiven – In de uitzending van het AVRO televisieprogramma ‘Opsporing Verzocht’ van morgen, dinsdag 26 februari, wordt aandacht besteed aan de overval op het Van der Valk hotel in Duiven op 18 november 2012.Het hotel werd in de vroege ochtend van zondag 18 november overvallen door een tot nu toe onbekende man, die onder dreiging van een vuurwapen (of iets wat daarop leek) geld buit maakte. De man ging er vervolgens op de fiets vandoor.Duidelijke camerabeeldenVan de overval zijn duidelijke camerabeelden gemaakt waarop de dader goed te zien is. Tot dusver is het niet gelukt de man via andere wegen op te sporen. Tijdens de uitzending zal een beroep gedaan worden op de kijkers of ze de dader wellicht herkennen. Opsporing Verzocht wordt morgen, dinsdagavond 26 februari uitgezonden om 21.30 uur op Nederland 1. De herhaling is woensdag 27 februari om 12.00 op Nederland 2.

Duiven – In de uitzending van het AVRO televisieprogramma ‘Opsporing Verzocht’ van morgen, dinsdag 26 februari, wordt aandacht besteed aan de overval op het Van der Valk hotel in Duiven op 18 november 2012.
Het hotel werd in de vroege ochtend van zondag 18 november overvallen door een tot nu toe onbekende man, die onder dreiging van een vuurwapen (of iets wat daarop leek) geld buit maakte. De man ging er vervolgens op de fiets vandoor.
Duidelijke camerabeelden
Van de overval zijn duidelijke camerabeelden gemaakt waarop de dader goed te zien is. Tot dusver is het niet gelukt de man via andere wegen op te sporen. Tijdens de uitzending zal een beroep gedaan worden op de kijkers of ze de dader wellicht herkennen. Opsporing Verzocht wordt morgen, dinsdagavond 26 februari uitgezonden om 21.30 uur op Nederland 1. De herhaling is woensdag 27 februari om 12.00 op Nederland 2.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen