Pasar Malam Burgers’ Bush geopend

ARNHEM – Met een traditioneel ceremonieel is zaterdagmiddag 21 december de jaarlijkse Winter Pasar Malam in Burgers’ Bush geopend. De officiële opening werd luister bijgezet door een optreden van de onlangs 70 jaar geworden Riem de Wolff (Blue Diamonds). De Pasar Malam is tot en met 5 januari te bezoeken.

Na een openingswoord van organisator Wout Nijland, werd de microfoon overgedragen aan de presentatrice van de aankomende dagen, Sylvia Elders. De Balinese dansgroep Batik voerde een traditionele openingsdans uit, dat werd gevolgd door Wajan ceremonie met dierentuin directeur Alex van Hooff. 
neauzbidgjd9yvdjt86mnsca7
Openingsceremonie met Alex van Hooff en zijn echtgenote
Het publiek werd vervolgens getrakteerd op een optreden van Mr. Blue Diamond Riem de Wolff. De zanger is geen onbekende in de Pasar Malam-wereld, maar het was alweer enige tijd geleden dat de zanger in Bush een optreden verzorgde: “De laatste keer dat ik hier was kon ik nog over de bomen heen kijken.” De Wolff vierde in oktober zijn 70ste verjaardag.
kyh7g16spnvu5jjapc3nxt4f4
Mr Blue Diamond Riem de Wolff
De Winter Pasar Malam in de Bush is geopend op 21, 22, 23, 27, 28, 29, 30 december en 2, 3, 4, 5 januari. Na 15.00u ontvangt u 50% korting op een toegangskaart voor Burgers’ Zoo, het bezoek aan de Indonesische markt is na toegang gratis. Tijdens de Pasar Malam vinden op twee podia optredens plaats.  
npip1jgnghdzw6okk87gx74qd
Indonesische markt in Burgers’ Bush
Burgers’ Zoo in Arnhem blijft tijdens deze dagen open tot 20.00u., delen van het dierenpark zijn dan te bezoeken, ook kan er achter de schermen worden gekeken. Gidsen geven op verschillende locaties informatie vanuit stands. Drie- en tweedimensionale verlichte dierfiguren geven het park in de buitenlucht een feestelijke winterse sfeer. 
Foto’s © Rheden.Nieuws.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Foto header en foto’s onder: Dansgroep Batik tijdens ceremonieel openingsdans
yimqreubz80ovw7r2ru75z89j
qzjrd549gsx29p7odlz2bqh16
h08ih1tzjue53bbg00w5jorzr
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen