Gefeliciteerd! Echtpaar Mantel-Hoekstra 60 jaar getrouwd!

Foto: Hulde aan het bruidspaar

VELP – Burgemeester P.M. van Wingerden-Boers brengt op maandag 10 februari a.s. om 11.45 uur een bezoek aan het echtpaar Mantel-Hoekstra in Velp in verband met hun 60-jarig huwelijk op die dag. 

De heer Dirk Johan Mantel is geboren op 17 oktober 1929 in de gemeente Rheden en mevrouw Josina Hoekstra  op 19 juli 1927 in de gemeente Maastricht.
De heer en mevrouw Mantel-Hoekstra hebben elkaar ontmoet bij de padvinderij in Velp in 1949. Na hun huwelijk woonden zij aan de Rozendaalselaan 58 en na acht jaar verhuisden zij naar de Rijwiel-/TV- en Radiozaak aan de Rozendaalselaan 25. Deze zaak is opgericht door de grootvader van de heer Mantel in 1894.  
Na hun pensioen woonde het echtpaar 14 jaar in Het Bastion aan de IJssel in Dieren. Vanaf 2007 wonen de heer en mevrouw Mantel  weer in Velp aan de Rozendaalselaan. Het echtpaar heeft vier dochters en zes kleinkinderen.
Mevrouw Mantel heeft vanaf 1947 als huishoudkundige gewerkt in Huize Avondzon in Velp (nu woonzorgcomplex Nieuw-Schoonoord) en het laatste jaar als hoofd civiele dienst. Vanaf 1954 deed zij de boekhouding van de Rijwiel-/TV- en Radiozaak. 
De heer en mevrouw Mantel hebben als hobby’s: lezen, wandelen en filatelie. En in het voorjaar gaan ze weer met de caravan op vakantie. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen