Echtpaar Jeurissen-Kemperman viert 60-jarig huwelijk

RHEDEN – Op dinsdag 21 oktober om 15.30 uur bracht burgemeester mevrouw P.M. van Wingerden-Boers een bezoek aan het echtpaar Jeurissen-Kemperman in verband met hun 60-jarig huwelijk.

Mevrouw  Annie Jeurissen-Kemperman is geboren in Rheden aan de Steenbakkersweg op 4 juni 1931 en de heer Gerard Jeurissen op 20 april 1926 in Dieren aan de Hogestraat. De heer en mevrouw Jeurissen hebben elkaar ontmoet bij slagerij Burghart in Rheden waar de heer Jeurissen werkte als slagersknecht. 
Na hun huwelijk heeft het echtpaar twee jaar bij de ouders van mevrouw Jeurissen gewoond aan de Steenbakkersweg en daarna is het echtpaar verhuisd naar de Korenbloemstraat in Rheden, waar ze nog steeds zelfstandig in goede gezondheid wonen.
Het echtpaar heeft drie dochters, zeven kleinkinderen en twee achterkleinkinderen. 
Mevrouw Jeurissen heeft altijd aan amateurtoneel gedaan. Ze heeft tot haar 70e op de planken gestaan bij Toneelvereniging De Rhederijckers. Ook de heer Jeurissen was lid van deze vereniging. Hij deed allerlei werkzaamheden voor onder andere de feestcommissie, biljarten was ook zijn sport. Momenteel gaan ze elke woensdag naar gymnastiek voor ouderen. Ze lezen en puzzelen en kijken graag naar sport op TV.
kthg1zf6zo936dqrzvofwp9bu
mzl71ma7smfj0dzr1kyneox26
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen