Christine le Duc Outlet! Arnhem wordt steeds leuker….

Foto:

REGIO – Aanstaande zaterdag 11 oktober wordt de eerste Christine le Duc outlet geopend in Nederland en dat in Arnhem. Christine le Duc is onlangs vernieuwd.

De webshop heeft een compleet nieuwe uitstraling en er is gestart om alle winkels om te bouwen naar een meer vrouwelijke en warme sfeer. Christine le Duc hoopt op deze manier de drempel te verlagen en taboes op seks en erotiek te doorbreken. Een outlet past in deze strategie, de drempel verlagen door ook lage prijzen aan te bieden in een outlet.
Lingerie vanaf € 1.-
In het filiaal worden artikelen aangeboden voor ronde prijzen. Zo wordt er lingerie aangeboden vanaf € 1.- en zijn er al Toys vanaf € 5.- ! 
Erotiek voor iedereen
Vanaf nu dus voor iedereen de mogelijkheid jezelf een pleziertje te gunnen. Dat is wat Christine le Duc belangrijk vindt, erotiek voor iedereen. Laat je fantasie gaan en laat je verrassen in deze outlet. Live your 
Fantasy!
Opening zaterdag 11 oktober
De outlet wordt aanstaande zaterdag 11 oktober geopend aan de Klaverlaan 4 in Arnhem. Er zal voor de klanten deze dag een hapje en een drankje klaarstaan. Dus het shoppen wordt zo nog leuker. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen