HUISDIER van de WEEK: Kanjer Kees zoekt Warme Woning

VELP – In Dierentehuis Arnhem & omstreken zitten veel huisdieren op een nieuw ‘thuis’ te wachten. De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Geef deze dieren een tweede kans! Wekelijks roept het Dierentehuis in samenwerking met Rheden Nieuws één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat de bijna 12-jarige keeshond Kees.

Kees is een gecastreerde keeshond van bijna 12 jaar. Altijd vrolijk, bekenden worden dan ook luidkeels begroet. Hij weet wat hij wil en zoekt daarom een eigenaar die duidelijk en consequent is. Kunt u Kees die duidelijkheid geven dan is hij makkelijk in de omgang. Met oudere kinderen ( 12 jaar en ouder) kan hij prima overweg. Deze hond is gewend aan de bench. Bij zijn vorige eigenaar ging hij zelfs mee op de scooter in een draagtas. Ook mee in de auto is geen probleem. Diernummer 2475.
Kijk voor alle kenmerken op:
dxqe82l2u72qemtqxyyplcsvm
Ja, ik heb Interesse!
Als u Kees een tweede kans wilt geven, meld u dan bij Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur. 
Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: www.dierentehuisarnhem.nl  

Op de hoogte
blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik
HIER en druk op
“Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via
@HetRhedenNieuws

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de
nieuwsbrief.

i12hwnbyjcmqqio303z6vp89w
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen