Velpenaar gaat vrijwilligerswerk doen in Zuid-Afrika.

Foto:

Zaterdag 1 juni was het dan zo ver voor Wiebe de Haan, de eerste informatiedag betreffende zijn vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika in november van dit jaar met stichting H.O.P.E..

“Het was erg leuk om deze dag mee te maken, door middel van sport en spel leerde de groep van 30 mensen elkaar beter kennen en werd de vele informatie prettig afgewisseld! Alles omtrent inentingen, veiligheid en werkzaamheden is nu bekend, en dat is prettig op reis gaan.” Aldus Wiebe.
Wiebe werkt voor Vishandel de Vakman te Velp, en in zijn vrije tijd heeft hij het cateringbedrijf Visbroertjes met zijn broertje Luuk. Op de zaak in de versgaard heeft Wiebe een potje neergezet om de benodigde €1850,- bij elkaar te krijgen. Hiermee is reeds bijna €400,- opgehaald! “Het mooiste is nog dat er mensen zijn die potjes met geld komen brengen voor mijn reis. Dat is iets wat je raakt en wat inspireert.”
Het verder benodigde geld wordt deels aangevuld door wat hij ontvangt voor zijn opdrachten van de Visbroertjes, zoals afgelopen donderdag bij de haringparty in café ’t Pintje te Velp, en aankomende vrijdag in eetcafé Majesteit te Velp.
Helaas zal dit niet voldoende zijn om de reis te kunnen bekostigen, dus op deze manier vraagt Wiebe u voor uw gift.
visbroertjes1 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen