Lezing Ayurveda in Ellecom

Foto:

ELLECOM – Kim Hartman, medewerkster bij Art of Living, verzorgt op 3 september de lezing ‘Ayurveda, voor een gezond en evenwichtig leven’ in het voormalige dorpshuis te Ellecom. 

Art of Living is een non-profitorganisatie die zich belangeloos inzet voor het welzijn van mensen in de wereld. Door het organiseren van lezingen en het geven van consulten genereren zij inkomsten die voor het doel gebruikt kunnen worden.
Vraagt u zich ook wel eens af: Heb ik een gezonde levensstijl, waarom ben ik zo moe, lusteloos of juist zo energiek? Hoe komt het dat sommige mensen bijna alles kunnen eten zonder aan te komen en andere bij wijze van spreken al in gewicht toenemen bij het zien van eten? Waarom hebben zoveel mensen last van allergieën, chronische ziekten etc.?
Antwoord op deze vragen worden gegeven tijdens de lezing die gehouden wordt in het voormalige Dorpshuis, Binnenweg 69 te Ellecom. De avond begint om 19.30 uur. Kosten € 7,50, u ontvangt een voucher die u tijdens een eerste consult bij Dr. Lita Dash kunt inwisselen. Op 10 september en 4 oktober is Dr. Lita Dash in Rheden om consulten te geven. 
Meer informatie: www.ayurveda-rheden.nl

Op de hoogte
blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik
HIER en druk op
“Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via
@HetRhedenNieuws

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de
nieuwsbrief.

ayurveda
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen