Dierentehuis Arnhem & omstreken krijgt TWEEDEKANS!

Foto: Dierentehuis Arnhem e.o.

VELP – Dierentehuis Arnhem & omstreken heeft deze week de eerste digitale uitgave van de TWEEDEKANS! gepresenteerd. Een compleet vernieuwde nieuwsbrief in de vorm van een A5-magazine.

Gesponsorde hulp
“Eerder deze maand zijn we al begonnen met het verspreiden van onze nieuwe folder en nu dus ook dit professionele magazine. We zijn er erg enthousiast over!” aldus Oswin Geuskens, algemeen manager van het dierentehuis.
Na een gesponsorde verbouwing door BAM regio Arnhem en het in ontvangst nemen van een nieuwe dierenambulance, is het magazine voor het dierentehuis een volgende stap naar een frisse en moderne uitstraling.
Sponsor Mitch Huguenin van iWords.nl tekende voor de vormgeving en eindredactie van zowel de folder als het magazine. “Met hulp van Mitch Huguenin zijn we bezig onze communicatie op een hoger niveau te tillen. En dat werkt! De positieve reacties stromen binnen”, verteld Oswin Geuskens.
Gedrukte oplage
Vóór werelddierendag (op 4 oktober) ligt ook de gedrukte versie van het nieuwe magazine bij de abonnees, dierenartsen en dierenspeciaalzaken in de bus.
Het dierentehuis wil met behulp van de TWEEDEKANS! zoveel mogelijk nieuwe donateurs, sponsoren en vrijwilligers aantrekken om ook in de toekomst de dieren in het asiel een beter leven te kunnen bieden.
Oswin Geuskens zegt: “Vooralsnog hebben we een gedrukte oplage van 2000 stuks. Maar als we genoeg budget vrij kunnen maken, willen we naar flink wat meer exemplaren om de TWEEDEKANS! bijvoorbeeld ook op scholen te kunnen verspreiden.”
De digitale uitgave van de TWEEDEKANS is voor iedereen gratis via deze link te bekijken.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
tweedekans
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen