Fairtrade Gemeente! “Rheden realiseert een topprestatie!”

VELP/RHEDEN – Het Golden Tulip Hotel in Velp was afgelopen dinsdagochtend toneel voor de officiële uitreiking van de titel “Fairtrade Gemeente”, “Een topprestatie die we nog niet eerder hebben mee gemaakt, in één jaar dit voor elkaar te krijgen!” Aldus Huub Jansen, voorzitter van de landelijke stuurgroep Fairtrade Gemeente.

De werkgroepsleden hadden alle betrokkenen, ambassadeurs en het gehele College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Rheden, uitgenodigd voor een fairtrade ontbijt. 
jx816q7qk59z5887bclh723pd
De voorzitter van de werkgroep Fairtrade Rheden, Bert Louwerse gaf aan trots te zijn op alle inspanningen van de aanwezigen en bedankte iedereen hiervoor.
Na een heerlijk ontbijt van hoofdzakelijk fairtrade producten was het tijd voor de officiële uitreiking van de titel “Fairtrade gemeente” door Huub Jansen aan de verantwoordelijke wethouder, Ronald Haverkamp, dit ging door middel van de symbolische overhandiging van het schild “Fairtrade Gemeente”.
b7b7msej9y4soyqr2uf6rmb4i
Vervolgens werd aan het begin van de Oranjeweg in Rheden het eerste onderbord onthuld.
Klik op de bovenste foto voor een foto-verslag.

epimem6lkq23q8uvwhssi6va1
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen