Nieuwe bus voor Schreuderhuizen

LAAG SOEREN – In ‘t Sprengenhus werd donderdagmiddag 14 november 2013 een nieuwe bus afgeleverd voor de Schreuderhuizen. Burgemeester Petra van Wingerden-Boers overhandigde de sleutel namens de sponsoren.

Een prachtige personen bus stond er donderdagmiddag op het plein voor ‘t Sprengenhus. Helemaal, van voor tot achter, van onder tot boven, en zelfs de wieldoppen bestickerd. Deze stickers (reclamevakken) zijn de visitekaartjes van de bedrijven die deze bus hebben gesponsord. Deze bus is de vervanger van de vorige bus en zal worden gebruikt om bewoners van de tehuizen in Laag Soeren en Arnhem te vervoeren naar allerlei activiteiten en bezoeken.
ukr8z2m0uexgrn3v0tm8hi2br
De nieuwe bus
Een aantal genodigden, waaronder de sponsoren en bewoners van het naastgelegen Schreuderhuis, evenals de burgemeester waren aanwezig. Na een kop koffie met cake, werd de bijeenkomst geopend. De burgemeester hield een toespraak en overhandigde de sleutel aan de bestuurder van de Schreuderhuizen, de heer Roelof Zwier. Zij sprak de hoop uit dat deze bus, de bijnaam Zwiertjesbus zou gaan krijgen om een herinnering ,aan genoemde bestuurder, levend  te houden.
szuxab26u4x38mdda0hu82rhg
Uitreiken van certificaten
De heer Zwier sprak de aanwezigen ook nog toe en verder was er nog een toelichting van mensen van het Schreuderhuis die daarbij ook, zij het symbolisch, aan alle sponsoren een certificaat overhandigden. Deze certificaten tonen het bewijs van de maatschappelijke inzet van de ondernemers. Na deze toespraken was er nog gelegenheid om een hapje en een drankje te nemen en onderwijl te netwerken.
ssn987chw71ok06e2pvb88hi4
Napraten en netwerken
Deze sponsoractie is tot stand gekomen doordat Schreuderhuizen hiervoor een relatie inschakelde. “Het is immers niet de taak van een zorginstelling, en ook missen zij vaak de know-how om zo’n actie op te zetten”. Het bedrijf heeft de wensen van de Schreuderhuizen in kaart gebracht en is de boer opgegaan om bij zo’n 30 bedrijven een deel van het voertuig gesponsord te krijgen. De sponsoren zijn niet alleen plaatselijke of regionale ondernemers, het zijn ook bedrijven die landelijk werken en in de regio rond Arnhem en Laag Soeren een vestiging hebben. Veelal zijn deze bedrijven huisleveranciers van de Schreuderhuizen, aldus zegsman Richard Hietkamp van reclame-mobiel.
Foto header: Burgemeester Petra van Wingerden-Boers overhandigt sleutel aan Roel Zwier
Bijdrage en foto’s: Peter de Waard
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen