Optreden Politie BigBand Oost-Nederland

Foto:

ARNHEM – Op zondag 24 november geeft de Politie Bigband Oost-Nederland haar jaarlijkse relatieconcert in de theaterzaal van het Thomas a Kempis College te Arnhem. De toegang is gratis.

Het relatieconcert is een prachtige gelegenheid deze gedreven politiemensen als musici, die op een geheel eigen wijze bijdragen aan de relatie politie tot publiek, te ontmoeten. De BigBand is voortgekomen uit de in 1920 opgerichte Arnhemse Politie Muziek Vereniging en heeft al menige reorganisatie doorstaan. Vorig jaar werd er nog als Politie BigBand Gelderland-Midden opgetreden. 
De Politie Bigband Oost-Nederland staat tijdens het relatieconcert onder leiding van Guus Tangelder, een bigband grootheid in deze regio. Zangeres Joanne Belgrave zal met haar prachtige sound verschillende nummers vertolken. Het geheel staat borg voor een afwisselend programma. Tijdens het concert wordt een nieuw opgenomen CD gepresenteerd.
 
De Politie Bigband Oost-Nederland nodigt iedereen van harte uit om deze prachtige muzikale beleving te ervaren.
Zondag 24 november 2013, aanvang 14.30 uur tot ongeveer 17.00 uur. Zaal open vanaf: 14.00 uur. Locatie: Theaterzaal van het Thomas a Kempis College, Thomas a Kempislaan 25, 6822 LR te Arnhem. De toegang is gratis. 
 
Meer informatie:
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen