Ondernemend Velp, Arnhem en Rheden zetten zich in voor Make A Wish, Doe Een Wens Nederland

Foto:

VELP/RHEDEN  – Met veel enthousiasme en betrokkenheid ondersteunen winkeliers in Velp de landelijke strooigoed actie die vanuit Make A Wish is opgezet. Deze zakjes, die gesponsord worden door de WIBRA, kosten € 1,50 waarvan het gehele bedrag naar Make-A-Wish gaat. 

Ze zijn te koop bij de volgende winkels: Boekhandel Bruna, Boekhandel Jansen en de Feijter, Gelderse IJzerhandel Gij, Schoenmakerij Neijenhuis, Rokersspeciaalzaak Siemelink, Focus optiek en Hermsen bloemen. Ook Woon- en Zorgcentrum Oosterwolde heeft besloten om deze actie bij personeel en bewoners te houden. In Arnhem word ik gesponsord door het Lucaz College en Logopedie Arnhem die dozen hebben afgenomen om leerlingen en cliënten te trakteren.
Daarnaast zijn er aanvullende acties opgezet in samenwerking met andere winkeliers. Zij hebben een artikel gekozen waarvan zij een klein bedrag doneren tijdens de november- en decembermaand.
Banketbakkerij Teunissen verkoopt heerlijke fairtrade chocoladekransen om in de kerstboom te hangen, wijnhandel Appeldoorn verkoopt een rode en witte wijn, een Bonjorne en een Côtes de Gascogne, Juwelier Paul van Zeeland verkoopt horlogebandjes, Jansen de Feijter stelt de mooiste kerstballen beschikbaar voor 50 cent per stuk waarvan de opbrengst geheel naar Make A Wish gaat en Pannekoekhuis Strijland in Rheden serveert de pannenkoek van de maand met wildragout en doneert daar van elke pannenkoek aan Make-A-Wish.
Zo proberen we samen zo veel mogelijk geld in te zamelen om ervoor te zorgen dat er nog heel veel wensen kunnen worden vervuld om de zieke kinderen hoop en kracht te geven om door te vechten.
Wilt u meer weten over Make A Wish, Doe Een Wens Nederland? Bekijk dan de onderstaande video of bekijk de website:
http://makeawishnederland.org/
(Maureen Naber, 16 jaar en wonende in Velp maakt op dit moment een profielwerkstuk over de Make-A-Wish Foundation, dit is een organisatie die de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult. Dat een wens een onbeschrijfelijke indruk kan maken weet Maureen Naber maar al te goed, ze heeft namelijk twee broers met een levensbedreigende ziekte. Hierdoor is ze met de organisatie Make A Wish in aanraking gekomen en kan de organisatie niet genoeg bedanken en besloot daarom wat terug te doen. Maureen koos dit onderwerp voor haar profielwerkstuk en heeft hiervoor verschillende acties met onder andere het bedrijfsleven opgezet, naast aansluiting bij de landelijke actie van Make A Wish.)
makeawish2
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen