Mevrouw van Holland in het zonnetje gezet

VELP – Marie van Holland is afgelopen vrijdagavond in het zonnetje gezet door de Velpse carnavalsvereniging de Blaospiepkes, ze ontving een orde en een bos bloemen.

Marie van Holland  heeft het een en ander te danken aan haar verdiensten voor de carnavalsvereniging waarvan ze overigens geen lid is maar toch betrokken, haar huis aan de Waterstraat is altijd prachtig versierd tijdens de optocht, en er hangt dan zelfs een schildje van de Blaospiepkes aan de gevel.

Ook bakt ze ieder jaar liefdevol de oliebollen voor de nieuwjaarsreceptie van carnavalsvereniging de Blaospiepkes en ze doet ieder jaar nog veel meer.

Zo maakte zij afgelopen jaar, voor de stampottendag, de afsluiting op de woensdag na de carnaval de hutspot en boerenkool, en bijkomende erwtensoep.

Door de vele dingen die zij vrijwillig heeft gedaan voor de vereniging en nog steeds doet, heeft zij de orde en de bloemen uitgereikt gekregen door de huidige prins Prins Pascal de 1e.

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

a27nni19edz1bdt3yna41e5tw
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen