Lief & Leed ‘Spring is in the Air’ in Dorpskerk Ellecom

ELLECOM – Afgelopen zaterdagmiddag 15 maart was er een voorjaarsconcert Lief & Leed ‘Spring is in the Air’ in de Dorpskerk in Ellecom.

Het concert begon met het dameskoor Lief & Leed ,met wat solo optredens tussen door, afgewisseld door het mannenkoor Rolling Home, in totaal werden 20 nummers ten gehore gebracht.
De kerk was geheel gevuld er moesten zelfs stoelen bij geplaatst worden, iedereen genoot van de geweldige zang en muziek van de koren, elke lied werd na afloop met een geweldig applaus beëindigd.
De algehele muzikale leiding was in handen van dirigent Lief en Leed : Saskia Huesmann, in samenwerking met dirigent Rolling Home : Sjaak Leenders. Muzikale ondersteuning door pianist Hans Grotenbreg, en de presentatie was in handen van Sonja Dietze.
 
Tussendoor was er een pauze van ongeveer een kwartier ,men had de gelegenheid een kop koffie of fris te drinken dit zat in de toegangsprijs € 7,50  inbegrepen. Met de entree steunen zij de stichting Behoud Dorpskerk Ellecom
 
Het concert begon om 15.00 uur en eindigde ± 17.15 uur, en is mede mogelijk gemaakt door Stichting Behoud  Dorpskerk Ellecom.
Klik op de bovenste foto voor een klein fotoverslag
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief
ohf90o5fq6gxj7o9gw26nzf4s
wdtg6mctj31pmahus3pul0u0s
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen