Van elektrische bakfiets tot luxe Tesla gratis uit te proberen op de Posbank

Foto:

RHEDEN – Tijdens de bijeenkomst ‘De Slimme Route’ die aanstaande donderdag op de Posbank plaatsvindt, zijn méér dan 30 elektrische voertuigen uit te proberen.

De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor alle ondernemers uit gemeente Rheden en wordt georganiseerd door ondernemersvereniging DELS in samenwerking met de gemeente.
Op deze bijeenkomst krijgen ondernemers informatie over de voordelen van duurzame mobiliteit voor hun bedrijf. Dat betekent veel aandacht voor elektrisch vervoer: e-fietsen, e-auto’s, e-scooters, e-bestelbusjes en e-poolauto’s. 
In de proeftuin elektrisch vervoer staan méér dan 30 vervoersmiddelen om uit proberen, van elektrische bakfiets tot luxe elektrische zakenauto. Voor deze bijeenkomst zijn alle ondernemers uit gemeente Rheden zijn uitgenodigd, wat een mooie gelegenheid biedt om het netwerk te vergroten. 
Ook de gemeente zelf is vertegenwoordigd door Ronald Haverkamp.
De bijeenkomst vindt op donderdag 17 april plaats bij Paviljoen de Posbank van 07.45 tot 10.00 uur. Bij aankomst staat er een heerlijk ontbijtje voor de bezoekers klaar. Meer info en aanmelden op: www.deslimmeroute.nl 
Er is een beperkt aantal plaatsen voor de bijeenkomst beschikbaar, dus meldt u zich snel aan, want vol = vol.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen