“Hardlopen in Rheden” Doe het met elkaar!

Foto:

RHEDEN – Sinds het begin van 2014 is de loopgroep “Hardlopen in Rheden” van Jan Strijker actief, onder begeleiding van (door de Atletiekunie gediplomeerd looptrainer) Fred Verheul worden er twee groepen getraind.  In de woensdagochtend vanaf 09.00 uur is een groep beginners actief en ’s avonds vanaf 19.30 uur traint de meer gevorderden groep. 

Training 
Iedere training bestaat uit een aantal elementen die van belang zijn om “beter” te gaan lopen, dit zijn onder andere, ontspanning, uithoudingsvermogen, techniek, kracht, lenigheid, snelheid en coördinatie. Er wordt ook aandacht geschonken aan onderwerpen zoals, voeding, kleding, motivatie, voorkomen van blessures en toewerken naar wedstrijden.
Gezelligheid en natuur!
Zolang het seizoen het toelaat worden de omliggende bossen betrokken in de training. Door de verschillende routes en thema’s is er veel variatie in de trainingen. De onderlinge gezelligheid, steun en motivatie van de groep maakt dat je al snel vorderingen boekt en weer een volgende keer wilt hardlopen.
 
Voor beide groepen is er ruimte om nieuwe leden op te nemen, het is mogelijk om een paar keer mee te lopen om te kijken of het bij je past, natuurlijk ook vanuit Dieren en Velp!
 
Lopers kunnen zich aanmelden via [email protected]. Voor aanvullende informatie kijk op  www.janstrijker.nl.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen