Op pad met de Rhedense Schaapskudde

Foto:

RHEDEN – Ook het komende seizoen is het mogelijk om met de Rhedense Schaapskudde mee de hei op te gaan en te ervaren hoe het leven van een schaapherder met zijn kudde en honden is.

Tweet mogelijkheden:
Een dagje mee met de herder:
Op vastgestelde data de maanden mei t/m oktober kunt u een dag meelopen met de kudde, herder en honden en ervaren wat het werk van de schaapherder inhoudt. Deze dag is inclusief koffie en lunch.
Driedaagse trektocht:
Er zijn een tweetal driedaagse trektochten gepland, waarbij u drie dagen met de kudde rondtrekt over de heidevelden van Nationaal Park de Veluwezoom.  Deze trektochten zijn volledig verzorgde arrangementen, inclusief twee overnachtingen. De trektochten duren van vrijdag t/m zondag. U loopt per dag tussen 5 en 12 kilometer.
Alle info over data, prijzen, boekingen e.d. kunt u vinden op de website van de Rhedense Schaapskudde: www.schaapskudde.nl 
De tochten worden georganiseerd in samenwerking met Sportieve Evenementen Peter Oversteegen www.peteroversteegen.nl
schaapskudde1
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen