Voor elk wat wils bij de opening van de Dierense Oranjefeesten in sporthal Theothorne.

Foto:

DIEREN –  De opening van de Oranjefeesten, het Oranje-Show-Concert, op vrijdag 25 april biedt dit jaar vermaak voor alle leeftijden. 

Wat te denken van de uit Maastricht afkomstige Dansschool Reality. Een jonge dynamische dansschool voor onder andere Hiphop, Lyrical HipHop, Dancehall, Breakdance, Modern en Urban Jazz. 
En de acrobatische act van Back Up Theater. Hierin vermaken drie eigengereide koks het publiek met spectaculaire stunts, dynamische acrobatiek en komische slapstick. 
Daarnaast wordt u vermaakt door de enthousiaste muzikanten van het Dierens Harmonie Orkest, het stemgeluid van het Dierense Ontmoetingskoor (ook samen met het Dierens Harmonie Orkest), een wervelende, sensationele show van Showteam Turncreater en een humoristisch muziekspektakel van Comedy Orchestra The Hutspot. 
De presentatie van deze feestelijke avond is in handen van Rob Gerritsen en de Dierense brandweer zal traditiegetrouw de vlaggen hijsen. 
Net als bij de activiteiten in de feesttent is ook hier de entree gratis. 
Het Oranje-Show-Concert begint om 20.00 uur. Sporthal Theothorne is open vanaf 19.30 uur.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen