Brand bij PFC Rheden en P.V. de Zwaluw, The day after…

RHEDEN – op de vroege zaterdagochtend om 02:55 werd de vrijwillige brandweer van Rheden opgeroepen uit te rukken naar de clubgebouwen van PFC Rheden en Postduivenvereniging De Zwaluw. De brand heeft veel schade veroorzaakt.Nauwelijks een dag later is het aanzien troosteloos, dicht getimmerde ramen, roetvlekken en grote schade aan het dak. Het clubgebouw van Waterpolovereniging PFC Rheden (de laatste 8 foto’s) is het zwaarst getroffen, maar ook de Postduivenvereniging heeft veel schade. 

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s, (de laatste eerste en laatste 7 foto’s zijn gemaakt door Co Vleeming)
Iedereen vraagt zich af waardoor en hoe de brand heeft kunnen ontstaan, de brandweer zal naar verwachting aanstaande dinsdag direct een onderzoek instellen naar de oorzaak.
Ondertussen hebben gelukkig diverse erbij in de buurt gelegen verenigingen en clubs aangeboden de beide verenigingen te helpen, zij het met handen, een plaats om te verblijven of simpel door mee te leven.
De gemeente heeft ook al aangeboden behulpzaam te zijn bij de wederopbouw van de beide clubgebouwen.
[twitter_old 457491318852579328]
[twitter_old 457452186445033472]
2014-04-19-pfc-rheden-p
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen