Markt op Steeg viert 1e lustrum

DE STEEG – Bij het eerste lustrum van “Markt op Steeg” op de Prinses Amaliahoek en het aansluitende deel van de Oversteeg was het goed toeven. Het was heerlijk weer om even op het terras te zitten of al slenterend langs de vele kraampjes te gaan.

Het eerste lustrum van Markt op Steeg werd om 10:00 uur geopend door het nieuwe bestuur van Belangengemeenschap De Steeg en Havikerwaard. (Bovenste foto: ©Thea Hiemstra) 
Voor de kinderen stond er een springkussen van Sportieve Evenementen Peter Oversteegen en op de kraampjes veel zelfgemaakte, creatieve  spulletjes, een enkeling verkocht 2e hands spullen zoals kleding, serviesgoed en huisraad.
Kleine ondernemers maakten gebruik van deze markt om hun product aan te prijzen, variërend van wijn, schilderijen en honing e.d.
Kortom een kleine, knusse Markt op Steeg die na 5 jaar veel gezelligheid bracht op deze zaterdag voor Pasen.
Kijk voor een uitgebreid fotoverslag van Theo Jansen op: https://rheden.nieuws.nl/fotos/20140419/FOTOs-Markt-op-Steeg-19-april-2014
w9i83djrqhghxprmz9r0iv0iu
j0w63r0lvkdtwrqzesxwjq9pw
r0me5wvq989e8fscuox9aymvi
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen