HUISDIER van de WEEK: Schuchtere Shy zoekt een “Safehouse”

Foto:

VELP – In Dierentehuis Arnhem & omstreken zitten veel huisdieren op een nieuw ‘thuis’ te wachten. De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Geef deze dieren een tweede kans! Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat de schuchtere Shy.

Shy is een ongeveer anderhalf jaar oud, hij is als zwerver bij ons binnengekomen. Shy doet zijn naam eer aan en is wat schuw maar als hij je kent is hij dol op aandacht en knuffels.
Diernummer 20075
Kijk voor alle kenmerken op:
huisdier-van-de-week-nw
Ja, ik wil Shy wel een nieuw thuis geven!
Als u Shy een tweede kans wilt geven, meld u dan bij Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.
Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: www.dierentehuisarnhem.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen