“JONGleren in het verkeer” in Velp

Foto:

VELP – Gemeente Rheden start verkeerseducatie aan allerkleinsten, op donderdagochtend 22 mei aanstaande om 8:30 uur is er een bijeenkomst voor ouders van jonge kinderen in Peuterspeelzaal de Schatkist aan de Heeckerensstraat 201 in Velp met als thema “JONGleren in het verkeer”. 

Ingrid van Berkel, coördinator en spreekster van de avond zal op boeiende en deskundige wijze u praktische informatie geven en filmbeelden tonen over verkeersopvoeding en verkeersveiligheid.
Op deze peuterspeelzaal van Fris! Kinderdagverblijven hebben de kinderen de afgelopen weken op speelse wijze verkeerseducatielessen gevolgd. De groepen hebben een themakist ontvangen met spelmateriaal, les suggesties, posters en folders voor de ouders. De kinderen zijn erg enthousiast vooral het politiepak, het werkend stoplicht en de veiligheidshesjes zijn favoriet. 
Opvoeders hebben een voorbeeldfunctie en moeten zich daarvan goed bewust zijn. Op jonge leeftijd wordt immers de basis gelegd voor het verkeersgedrag op latere leeftijd. Jong geleerd is oud gedaan!
Dankzij subsidie van de gemeente Rheden en het ROVO (Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Oost Nederland) is dit traject mogelijk gemaakt zodat kinderen de eerste basisregels en de gevaren van het verkeer leren kennen.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen